lördag 5 december 2015

GLOBAL WARMING - THE FAKE OF THE EARTH


Hotet mot vår planet genom Global Warming har vi matats med i decennier. Global Warming är tidernas största bluff och nu börjar sanningen komma ifatt. 

Tidning efter tidning runt om i världen skriver nu om att demoniseringen av koldioxiden är ett påhittat hot.

Varför har man då hittat på detta gigantiska hot mot mänskigheten och spenderat miljarder efter miljarder på att indoktrinera all jordens befolkning med att detta är ett extremt hot som på sikt kan innebära jordens undergång om vi inte ändrar våra vanor och förbrukar mindre energi sprunget ur fossila bränslen såsom kol, olja och gas?

Till detta finns många förklaringar, läs gärna vidare i de länkar jag delat nedan, där finns massor av information. Jag listar här några av de viktigaste orsakerna till det som jag ser som modern tids största bluff:

* Man vill bryta utvecklingsländernas allt mer hotfulla ekonimiska tillväxt genom att sätta käppar i hjulet för deras sätt att få sin energi.

* Ryssland har för stora oljetillgångar och det störde den angloamerikanska oligarkin, (som kände sig i underläge).

* Västvärlden skulle hitta andra energikällor och döma ut alla länder som använder sig av fossila bränslen, för att på så sätt sänka deras ekonomier. 

* Vi ska alla betala mera skatt.

* Vi ska alla hållas i ett grepp av fruktan. Fruktan är elitens starkaste vapen, för att styra över massorna.

* Man ska rikta mänsklighetens fokus ifrån vad globalisterna i själva verket sysslar med och få oss att tro att hotet mot mänskligheten är Global Warming, när det i själva verket är ett nytt globalt styre, från de män med enorm makt och enromt kapital som iscensatt hela cirkuse Global Warming. 

Läs gärna de utmärkta texterna och se den alldeles utmärkta filmen nedan:




























2 kommentarer:

  1. Exakt! Bra inlägg!

    Ytterligare anledningar, utöver de du nämnde, är att oljebolagen kommer att fortsätta sälja sin olja, men eftersom resursen blir konstgjort knapp så kommer de att kunna sälja den ännu dyrare, samt att rädslan för klimatförändringar kommer att få folk att gå med på globaliseringen vars mål är en världsregering som kontrollerar tio regioner som var och en fungerar ungefär som EU gör nu.

    Detta med att oljan kommer att kunna säljas dyrare är förklaringen att så många oljebolag är med på allt detta med klimatförändrings-cirkusen.

    SvaraRadera
  2. Tack, Tobias. Visst har du rätt i det du skriver. =)
    Ha det gott!

    SvaraRadera