måndag 7 december 2015

När rädslan för folket tar sig tydliga former av diktatur


Efter att man i decennier matat den svenska befolkningen med seminarier och möten, studiedagar, barnprogram, radioprogram, TV-program och i allsköns media om ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE, för att sanktionera mass-invandringen och sänka nationen och det lik förbannat finns några som vägrar vika ned sig, då flyttar man fram positionerna.
(Det var som bekant längesen de flesta av nedanstående åtgärder infördes).


Då inför man åsiktsförtryck.

Då inför man strikt censur i media

Då fryser man ut alla sanningssägare.

Då säger man till alla som hyr ut bostäder i flerfamiljshus att är det några klagomål på utlänningarna så håller ni käft om det.

Då ser man till att alla som uttrycker sin åsikt om mass-invandringen blir uteslutna ur facket och förlorar sin anställning.

Då kallar man all obekväm media, d. v. s. den media som säger sanningen, för hat-media och stänger ned obekväma bloggar och nättidningar.

Då försöker man indoktrinera våra barn genom att visa den allra sämsta smörja av kulturmarxistisk propaganda i form av årets julkalender som troligtvis någonsin skådats.


Då avväpnar man den inhemska befolkningen. Man tar ifrån laglydiga jägare sina älgstudsare som de har licens för, medan man låter illegala vapen välla in över gränserna, tillsammans med diverse terrorister och andra kriminella.

Håller de på att förlora greppet eller är detta bara den naturliga dagordningen innan de fängslar dem som säger sanningen?

Hur kan en nation kallas fri om vissa människor bestämmer vad andra ska tycka och uttrycka?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar