lördag 9 januari 2016

Hur många flickor ska politikerna offra?

Hur många flickor är det lagom att offra?

Hur många flickor är det lagom att förstöra livet för?

Hur många anhöriga till dessa flickor är det lagom att vi också offrar och ger dem ett liv fyllt av vånda, sorg och kanske vanmakt och hat?

Hur många godtrogna, fina tjejer ska behöva utsättas för hatiska mäns våld, bara för att de är just svenska flickor? 

I deras ögon är svenska flickor något som man kan använda, utnyttja, skända och våldta, för att de inte tror på Allah och därför är otrogna.

Hur många är lagom? Kan det vara som hittills, minst 6 000 per år, eller är det efter hösten invasion dags att uppdatera siffran med några tusen till?

I Sverige anmäls 46 våldtäkter per 100 000 invånare. Det är dubbelt så många som i England och Wales. Det är FYRA gånger fler än i övriga nordiska länder, Tyskland och Frankrike. Det är TJUGO gånger fler än många länder i Syd- och Östeuropa. (Statistik från FÖRE höstens invasion av män från tredje världen).

Vad gör då svenska politiker för att få ned siffrorna i våldtäktsstatistiken?

JO. DE TAR IN FLEST MÄN FRÅN TREDJE VÄRDEN AV ALLA FÖR ATT SPELA GODHJÄRTADE. 

I dessa mäns hemländer vaktas kvinnorna noga av sina familjer och släktingar. De får inte klä sig så att de väcker lust hos männen eller signalerar lättsinne. De får inte vara ensamma ute, utan ska ständigt ha sällskap en man. Muslimska kvinnor ska helst tillbringa sina liv inomhus. Kvinnor är manlig egendom.  Jag repeterar KVINNOR  ÄR MANLIG EGENDOM!!

Om man som statsminister står inför svenska folket och säger att regeringen värnar om de svagaste i samhället, vad gör man då?

Om ett samhälle inte klarar av att skydda sina kvinnor från vidriga avskum till våldtäktsmän, kan man då kalla detta samhälle för ett välfärdssamhälle?

Ett samhälle som mörkar och ljuger om våldtäktsstatistiken, så att än fler kvinnor våldtas än vad som hade skett om man upplyste om sanningen och om vilka som till stor del ligger bakom dessa avskyvärda brott, (så att kvinnor hade en chans att skydda sig och hålla sig långt borta från dessa män)....

VAD ÄR DET FÖR ETT SAMHÄLLE?

Detta samhälle gör samtidigt anspråk på att vara en humanitär stormakt. 

Det är magstarkt, det är vidrigt, det är ett enormt svek mot alla Sveriges flickor och kvinnor, det är historiskt.

DET ÄR ETT HISTORISKT SVEK MOT SVENSKA KVINNOR. 

What goes up must come down.

Saker kommer upp i ljuset, till stor del på grund av utländsk media.

Ni kommer att få stå till svars för era handlingar, Sveriges regering, var så säkra på det. Många flickor kommer att få sina liv krossade på vägen. 

Sveriges regering förtjänar ingenting annat än förakt för sina självgoda, vidriga handlingar att placera tusentals våldtäktsmän i vårt land. 














Statsminister Löfven säger att regeringen värnar om de svagaste i samhället. Mors! Finns det något mer utsatt än ett våldtäktsoffer? Ett samhälle som inte klarar att skydda kvinnorna är absolut inget folkhem och heller inget välfärdssamhälle. Lägger man till att det handlar om ett samhälle som helst vill mörka eller åtminstone tiga om de höga och stigande våldtäktstalen, då har vi ett samhälle som ljuger grovt om sig självt, när det gör anspråk på att vara en humanitär stormakt. Om man sedan toppar med en kvinnorörelse som föredrar att ägna sig åt antirasistiskt tungomålstalande, ja … kan det gå mera fel?
Karl-Olov Arnstberg







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar