onsdag 12 augusti 2015

Varför, å... min Gud, VARFÖR?

Varför förstör man det vackra, fina, underbara, fria och rakryggade, hederliga fosterlandet Sverige? Varför gör man det? 

Varför förvandlar man detta unika, fullständigt enastående land på jorden till ett arabland om stinker av förtryck och frånvaro av intelligens, ett land där våldet alltid lurar bakom hörnet om du inte har det rakt i ditt ansikte? 

Vårt älskade fosterland som våra förfäder kämpat och slitit för att skapa genom generation efter generation och som vi nu lånar av våra barn och barnbarn. 

Varför?

Detta har jag grubblat på i många år. 

Det jag skriver nu är vad jag har kommit fram till. Det är ingen doktorsavhandling, inte heller någon absolut sanning. 

Som så ofta när man letar efter orsaken så finner man att det inte är en utan flera orsaker. Jag tror att det började med OPEC 1973. Läs här 

Sedan, 1975, fattade Riksdagen ett beslut om att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. 

1989 var det uppenbart att svensk integrationspolitik gått åt fanders. För att undvika samhälleliga problem beslöt Socialdemokraterna med Ingvar Carlsson i spetsen att stoppa all invandring, förutom konventionsflyktingar. Detta skedde den 13 december 1989 och kallas därför "Luciaöverenskommelsen".

Bengt Westerberg (Fp) rev dock upp luciaöverenskommelsen 1991 och gjorde Sveriges asylpolitik ännu mer liberal än vad den var på 80-talet som redan då var bland Europas mest liberala. 

Bengt Westerberg och folkpartiet är därför de som styrde in Sverige mot avgrunden. Palme hade börjat, och regeringen Carlsson försökte stoppa detta med luciaöverenskommelsen, som alltså Westerberg skrotade.

Sedan rullade det mest på, år efter år. Vi var nu en naiv och fredsskadad nation som var godhjärtad och som värnade om folk som hade det kämpigt i sina hemländer och som behövde skydd. Självklart skulle vi hjälpa. 

Vi som är ett så välmående, fint land hjälper naturligtvis de nödställda stackarna.

Den självbilden har vi bevarat. Vi är ett godhjärtat land som inte portar någon som vill komma in. Om man portar någon som vill komma in så är man inte svensk på riktigt. 

Endast den som välkomnar alla är en riktig svensk, det är vår självklara självbild att vi välkomnar alla. Den som inte gör det åker ut i kylan med epitetet rasist.

Det hände såklart mycket mer under dessa år, men sedan kom Fredrik Reinfeldt, av många ansedd som vårt lands genom tiderna största högförrädare.

Reinfeldt skrev, då han var 28 år, boken "Det sovande folket" i vilken han idiotförklarar hela det svenska folket, sånär som på sig själv och några rika knösar som han är kompis med.

Reinfeldt måtte ha läst "Mexifornia", för han har under sina åtta år vid makten följt den boken till punkt och pricka.


Så, sammanfattningsvis:

Det började med uppgörelsen med OPEC-länderna, fortsatte med Olof Palme och hans mångkultur i vårt land. 

Det fortsatte sedan med en självbild som få helgon sett, en självbild med en gloria över hela vårt land. Sedan kom Fredrik Reinfeldt in i bilden.

Sedan vet vi alla hur det gick. Syftet är det klassiska. Egen vinning och egen makt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar